Tennessee Car Forums at TennSpeed banner
1 - 11 of 11 Posts

·
Krispy Kreme Addict
Joined
·
7,448 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Yea so my brother's/father's '99 Mercury Mountaineer is FREAKING THE FUCK OUT!!! Its got the 5.0 v8 2wd. And when you put the key in the ignition the car FLIPS OUT. And by that I mean all the fucking lights in the dash start flashing and you can hear relays and shit clicking in the dash and the windows all start to roll up and down. All the wipers start wiping. Lights are flashing. Your probably asking why I included it was 2wd. Well one light on the dash start flashing saying "4wd Low". So yea its really fucked up...anybody have some info on this? Its really funny but at the same time very cereal. Any input is greatly appreciated :sadwavey:
 

·
Krispy Kreme Addict
Joined
·
7,448 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Bump you *******!!! Somebody has had a similar problem...:attn:
 

·
Boost is better
Joined
·
3,106 Posts
Steps to fix your issue:
Put ford on trailer
take ford to junkyard
get check for ford from junkyard
??????
profit



Other than that, I cant help. Sorry.
 

·
***Only if i could wish**
Joined
·
43 Posts
Ok i really do know whats going on. This happened on my 1999 tahoe 2 door. Ok i replaced some much stuff it's on real. But look no lie try replacing your battery it should work. If not try your motor harness because this what fixed mine and it had the same problem.
 

·
Krispy Kreme Addict
Joined
·
7,448 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Steps to fix your issue:
Put ford on trailer
take ford to junkyard
get check for ford from junkyard
??????
profit



Other than that, I cant help. Sorry.
Lol. I know, right? hahah

"I'm super cereal guys!! manbearpig is REAL!!!!!! hes 1/2 man, 1/2 bear, 1/2 pig!!!

Ok i really do know whats going on. This happened on my 1999 tahoe 2 door. Ok i replaced some much stuff it's on real. But look no lie try replacing your battery it should work. If not try your motor harness because this what fixed mine and it had the same problem.

Damn...maybe ill try disconnecting the battery and then see what happens...:headbang:
 

·
Krispy Kreme Addict
Joined
·
7,448 Posts
Discussion Starter · #10 ·
Yea it starts fine and drive normal...it just starts to freak out randomly (driving or just while the key is in the ignition) ...im about to disconnect the battery and see if it starts to do it again...
 

·
Internet Warrior
Joined
·
5,476 Posts
the last time i saw a ford going haywire when the ignition was input, it was a faulty battery terminal connection. you can check that or if the ignition key cylinder is hanging between 2 positions, it might freak out as well...
 
1 - 11 of 11 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top